This is automatic translation. If you do not like it, switch to English or another language. Thank you for understanding. OK Show original
Treść

A legegyszerűbb Redmine frissítés és implementáció

Easy Redmine 2018.1.1 új verziója most került kibocsátásra.

A legkeresettebb funkciók és bővítmények egy Redmine frissítésben. A Redmine projektek teljesen új szintje.

TUDJON MEG TÖBBETINGYENES PRÓBA MEGKEZDÉSE

Łatwy Redmine Mobile

Egyszerű beállítás

Redmine-t egyszerű beállítani az előre definiált szerepeknek és kezelőfelületeknek köszönhetően.

Prywatne dostosowania

Könnyen testreszabható

Irányítópultok, haladó beállítások i sablonok teszik a testreszabást egyszerűvé.

Global Cloud

Gyors i biztonságos

Globális felhő és poszever megoldások biztosítják a legjobb teljesítményt.

Łatwa integracja

Integral

Fejlett API, XML, XLSx i Zapier teszik az integrációt egyszerűvé.


Co nowego?

Új funkciók

Új bővítmények

A nyílt forráskód ereje

Az Easy Redmine a Redmine közösségből nőtt ki és már 10 éve fejlesztik az Easy Redmine mérnökeinek felügyelete alatt .. Célunk, hogy az Łatwy Redmine a legjobb nyílt forráskódú projektmenedzsment megoldás legyen.

A TERMÉKRŐL

Easy Redmine 2018.1.1 frissítés részletes tulajdonságai

A videókonferenciák két kattintással elérhetők

Próbálja ki az új Zoom integra a künnyű videó és audió konferenciához közvetlenül az Easy Redmine környezetből. Hozzon létre 1: 1 vagy kollektív audió és videókonferenciákat a naptárból, chat ablakból, vagy a feladatok, kapcsolatok i CRM esetek menüből. Ez nagyon hasznos ha élő beszélgetést szeretne kezdeményezni a munkatársaival és ehhez nincs külön applikációra szüksége.

Kiemelt cikk

Szervezeti struktúrák vizualizációja

A szervezeti struktúrában a felhasználók egy fa hierarchiába kapcsolódnak , ahol mindenki másnak beosztottja, kivéve az első felhasználót. Ez a beosztás segít definiálni az aktivitásokat, men amilyen a feladatok kiosztása, koordináció, felülvizsgálat, amelyek szükségesek a szervezet céljainak eléréséhez. Ezzel meghatározhatják azt, hogy ki adhat ki szabadságokat , amelyeket a felhasználók kértek. A szervezeti struktúra az Easy Redmine külön bővítménye. Mivel nem része az alap projektmenedzsment csomagnak külön kell megvásárolnia a kliensportálon keresztül.

Kiemelt cikk

Követelmények bővítmény

A követelmények menedzsmentje hasznos a technikailag szofisztikált projektekben, ahol sok apró komponsenből nagy és impresszív terméket építenek (például kocsikat vagy gépalkatrészeket). Egyszerűen hozza létre a részleteket, amelyek a struktúrák alaptulajdonságait írják le. A követelmények menedzsmentje az łatwy Redmine külön bővítménye. Mivel nem része az alap projektmenedzsment csomagnak külön kell megvásárolnia a kliensportálon keresztül.

Kiemelt cikk

Globális szerepek felhasználói típusoktól függően

15 előre definiált globális felhasználói típus az Easy Redmine 2018-ban (nemsokára jön). Minden felhasználói típus kész kezelőfelülettel rendelkezik a feladataiknak megfelelően. Mindenféle jogosultságok és munkafolyamatok definiálhatók minden felhasználótípusnak. A jogosultságok és munkafolyamatok 4 szintre oszthatóak (főnök, menedzsment, végrehajtó, külsősök) és szerepe és jogosultságok alapján kerülnek implementálásra.

Ez az Easy Redmine 2018 implementációt könnyűvé teszi, csak egy opciót kell beállítani felhasználónként a típusuknak megfelelően.

Ennek ellenére, számtalan lehetőség rendll rendelkezésre a beálításoknál, és az irányítópult testre szabásánál.

Easy Redmine 2018 - Typy użytkowników i uprawnienia

Beépített kézikönyvek

Az Easy Redmine felhasználói környezetet most sokkal egyszerűbb megtanulni mint előtte. A beépített kézikönyvekből hasznos tippek tűnnek fel az applikációkból, amelyek lépésenként bemutatják az egyedi funkciókat. A beépített kézikönyveket az "Belépési zóna"Gombra kattintva érhetik el a képernyő alján. Próbálja ki azonnal - 30 napos próbaverzió.

Easy Redmine 2018 - Podręczniki wbudowane

Üzleti irányítófelület bővítmény

Ez egy informacijciókezelési eszköz, amellyel globálisan követhetők a KPI-k, a mérések, és más kulcsfontosságú adatok az üzletekkel, alosztályokkal és különprojektekkel kapcsolatban. Minden fontos adat egy személyre szabható olalon található. Az adatvizualizációs diagrammok, listák és táblázatok segítségével egyszerűsíthető a komplex adatfolyamok ättekintése az aktuális teljesítményen a vezérlőpulton keresztül. Bővítmény łatwy Redmine külön érhető el.

Kiemelt cikk

Jobb lokalizáció és felsorolások

A lokalizáció nagyon Sokban javult. Ez az angol, német, francia, spanyol, portugalia i orosz fordítást is érinti.

Easy Redmine 2018 - Lepsza lokalizacja

Ingiaenes natív mobilapplikáció -érjen el minden funkciót mozgás közben is

Alapban az Easy Redmine sablonjai teljesen reszponzívek, ezért a mobil böngészőkben is teljeskörűen használhatóak.

Ezen felül natív mobilapplikációk is elérhetők Androidra i az Apple operációs rendszeréhez. Jest to przenośny odtwarzacz multimedialny i komputer przenośny, nowy laptop na laptopie.

Kiemelt cikk

Easy Redmine 2018 - Darmowa aplikacja mobilna

Ingyenes próba megkezdése

Világszerte bizalom övezi

Łatwy test Redmine 2019

Pełne, 30 Dni, chronione przez SSL, codzienne archiwizacje, w Twojej lokalizacji geograficznej

or